Πληροφορίες για την παρακολούθηση του συστήματος Αυτογνωσίας “Full Spectrum”.

Full Spectrum σημαίνει πλήρες φάσμα, και αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι τα πάντα στο σύμπαν έχουν τη θέση τους και είναι στη θέση τους.

Full Spectrum σημαίνει πλήρης αποδοχή. Αποδοχή δε σημαίνει έλλειψη οριοθέτησης, αλλά οριοθέτηση χωρίς επικριτικότητα. Σημαίνει ότι μπορούμε να ξεκολλήσουμε τις ετικέτες που συνοδεύουν τις έννοιες τους «σωστού» και «λάθους», του «καλού» και «κακού», του «θετικού» και του «αρνητικού». Σημαίνει ότι τα πάντα είναι συχνότητες και ανήκουν στο πλήρες συμπαντικό φάσμα. Κι εμείς, ως άνθρωποι εξερευνούμε σιγά σιγά κάθε συχνότητα, εκπαιδευόμαστε να μειώνουμε τα βάρη μας και να αυξάνουμε την ενέργειά μας και όποτε είμαστε έτοιμοι, να «πεθαίνουμε» από μία συχνότητα και να γεννιόμαστε στην επόμενη.

Full Spectrum είναι η τέχνη του να ανακαλύπτεις την πραγματική σου υπόσταση, τους κόσμους που σε περιβάλλουν και να ζεις αρμονικά μαζί τους. Μία διαφορετική προσέγγιση της πραγματικότητας που μπορεί να διευρύνει τον ορίζοντα.

Το Σύστημα Full Spectrum διδάσκεται σε τρία εκπαιδευτικά έτη. Στη συνέχεια υπάρχει επίπεδο εκπαίδευσης εκπαιδευτών.

Το σύστημα αυτό ταιριάζει:

  • Σε κάθε άνθρωπο που βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης του εαυτού του
  • Σε κάθε επαγγελματία πάνω στο χώρο της υγείας που θέλει να εκπαιδευτεί σε ένα σύστημα αυτογνωσίας μέσα από το οποίο θα κατανοήσει πρώτα σε βάθος τον εαυτό του, τα τραύματά του και το σκιώδες μέρος της προσωπικότητάς του και θα μάθει να διαχειρίζεται τα μέρη της προσωπικότητάς του και να τα αλλάζει, και στη συνέχεια να βοηθήσει μέσα από αυτό τους θεραπευόμενούς του.

To σύστημα περιλαμβάνει:

  • Εκπαίδευση σε τεχνικές χαλάρωσης, ευεξίας και συγκέντρωσης.
  • Πρακτική εκπαίδευση σε τεχνικές αυτοπαρατήρησης.
  • Ανάπτυξη της συνειδητότητας.
  • Εκπαίδευση μέσω προβολής ταινιών.
  • Εκπαίδευση μέσω εσωτερικής βίωσης και μοιράσματος (sharing) σε εκδρομές – retreats.
  • 1 τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή ανά εκπαιδευτικό έτος

Το πρόγραμμα παρακολούθησης του συστήματος περιλαμβάνει συναντήσεις από τον Οκτώβριο κάθε έτους, έως και τον Ιούνιο. Επίσης μία εκδρομή μέσα στο καλοκαίρι.

Το πρώτο έτος συναντιέται κάθε Δευτέρα, 19.30 – 21.00 με έναρξη την πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου, μέχρι και την τελευταία Δευτέρα του Ιουνίου. Σε αργίες δεν γίνονται συναντήσεις. Αντίστοιχα το δεύτερο έτος κάθε Δευτέρα 18.00 – 19.30 και το τρίτο κάθε Τετάρτη 19.30 – 21.00.

Οι συναντήσεις μπορούν να γίνουν με φυσική παρουσία, στο χώρο της Life Therapy Academy, κάτι το οποίο προτείνεται από τη Σχολή ως ο πιο αποδοτικός τρόπος παρακολούθησης. Παρ’ όλα αυτά, για να προσφέρουμε τη δυνατότητα παρακολούθησης σε ανθρώπους εκτός Θεσσαλονίκης, καθώς και σε σπουδαστές Θεσσαλονίκης που κατ’ εξαίρεση δε μπορούν να παρίστανται φυσικά, υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης των συναντήσεων τις συγκεκριμένες ώρες μέσω πλατφόρμας on line.  Πριν από κάθε συνάντηση οι σπουδαστές θα πρέπει να έχουν ενημερωθεί για την εργασία προετοιμασίας που θα πρέπει να έχουν κάνει. Όσοι παρακολουθούν με φυσική παρουσία, εκτός από σημειωματάριο και στυλό, θα πρέπει να έχουν μαζί τους άνετα ρούχα, και ένα σεντονάκι.

Το μηνιαίο κόστος παρακολούθησης του συστήματος Full Spectrum είναι 25€. Στο πρώτο έτος οι πρώτοι τρείς μήνες παρακολούθησης παρέχονται δωρεάν.

Δυνατότητα διακοπής της παρακολούθησης είναι ελεύθερη, με μόνη υποχρέωση ο σπουδαστής να έρθει για μια τελευταία συνάντηση, με σκοπό να αποχαιρετήσει τα μέλη της ομάδας του.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη Life Therapy Academy, Τσιμισκή 17, Θεσσαλονίκη, τηλέφωνα 2310242001 & 2310 416064, email info@lifetherapy.gr.

Leave your thought

Login

Lost your password?