Νέος εκπαιδευτικός κύκλος Κρυσταλλοθεραπείας

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε στην Life Therapy Academy την Shakila Ιωάννα Μπράτη που θα εισηγηθεί τον νέο εκπαιδευτικό κύκλο της Κρυσταλλοθεραπείας.  Ο κύκλος αποτελείται από 6 σεμινάρια 10 ωρών το καθένα.  Ο κύκλος ξεκινάει στις 30/11 ώρα 10.00.

Λίγα λόγια για την Κρυσταλλοθεραπεία

Κρύσταλλοι και ορυκτά… Πηγές φωτός. Σύνδεση και δόνηση, εκφράσεις του Σύμπαντος στη γη.
Οι θεραπευτικές τους ιδιότητες, αλλά και ο τρόπος τους να ενεργοποιούν τη ζωή μας και να μας φέρνουν πιο κοντά στους στόχους μας, έχουν εμπνεύσει όλες τις παραδόσεις του κόσμου, από την αρχαιότητα ως σήμερα.
Ξεκινώντας από τη θεωρία των ιδιοτήτων των ορυκτών, την επιλογή του κατάλληλου ενεργειακού συνεργάτη μας, τον καθαρισμό και την ενεργοποίηση, τα σεμινάρια θα εξερευνήσουν ανάμεσα σε άλλα:

την ενεργειακή ανατομία, τα ορυκτά στην παράδοση του Σαμανισμού, τον κρυσταλλικό διαλογισμό, όπως και εξειδικευμένες τεχνικές εργασίας με τα ορυκτά, τον καθαρισμό και την ενεργοποίησή τους, αλλά και πλήθος τεχνικών που θα επιτρέψουν να εντάξουμε τη μοναδική ενέργεια των ορυκτών και των κρυστάλλων στην καθημερινότητά μας.

O σκοπός είναι να ελκύσουμε την ενέργεια που ποθούμε, αλλά και να εξελίξουμε τον τρόπο που μπορούμε να εξασκήσουμε τη θεραπευτική μας τέχνη.

Στόχος

Μία περιεκτική και συναρπαστική εξερεύνηση του κόσμου των κρυστάλλων και των ορυκτών, που έρχεται να σας διδάξει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις δυνατότητές τους και πώς να τα χρησιμοποιήσετε.

Στη διάρκεια των σεμιναρίων, οι σπουδαστές θα μάθουν τη χρήση των κρυστάλλων, τι πρέπει να αναζητήσουν σε ένα κρύσταλλο, τους διάφορους τρόπους θεραπείας με κρυστάλλους και πώς να ενσωματώσουν αυτή τη θεραπεία στην καθημερινή ζωή.

 

H Shakila Ιωάννα Μπράτη γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι Ολιστική Ενεργειακή Θεραπεύτρια με εμπειρία 25 ετών στο χώρο των Εναλλακτικών Θεραπειών. Η ιδιαίτερη αγάπη και ειδίκευσή της είναι στον τομέα της Κρυσταλλοθεραπείας. Η εκπαιδευτική της πορεία περιλαμβάνει καλλιτεχνικές σπουδές, όπως και μακροχρόνια κατάρτιση σε διαφόρων ειδών εναλλακτικές μορφές θεραπειών, όπως ο βελονισμός, η ρεφλεξολογία, η θεραπευτική μάλαξη, η βοτανοθεραπεία, η αρωματοθεραπεία, η θεραπεία μέσω Τέχνης και κυρίαρχα η εσωτέρα ψυχολογία και η σύνδεση και σύνθεση βιωματικών εργαστηρίων. Αυτήν την περίοδο, συνεχίζει τη συνεργασία της με την Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής, διδάσκοντας Κρυσταλλικό Βελονισμό – χρησιμοποιώντας ως βάση την προηγούμενη συνεργασία της με τον εκδοτικό οίκο «Δίον» Κρυσταλλικός Βελονισμός και Ορυκτά: θεραπευτικό εγχειρίδιο.

Μόλις κυκλοφόρησε και το τελευταίο της συγγραφικό έργο, το Εγχειρίδιο Εξαγνισμού και Ψυχικής Προστασίας, από τον ίδιο εκδοτικό οίκο.

Παράλληλα, διοργανώνει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων, για την εκπαίδευση νέων εναλλακτικών θεραπευτών, αλλά και την εξάπλωση της γνώσης των ενεργειακών πτυχών της φύσης, για τη βελτίωση και αναβάθμιση της καθημερινής ζωής.

Συντηρεί τον προσωπικό της ιστότοπο Shakila.gr με θεματολογία σχετική με την Κρυσταλλοθεραπεία και τις εναλλακτικές θεραπείες και τον ιστότοπο Blossominggoddess.gr με κέντρο την ενδυνάμωση και την άνθιση της γυναικείας αλληλεγγύης στον κόσμο.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Κρυσταλλοθεραπεία μπορείτε να το δείτε εδώ

Leave your thought

Login

Lost your password?