Ιδιαίτερα μαθήματα μασάζ
για επαγγελματίες

μάθετε περισσότερα...

ENHΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο της Life Therapy Academy εγγραφείτε εδώ, συμπληρώνοντας το email σας:ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Καλάθι (Το καλάθι σας είναι άδειο.)

Μεθοδολογία Έρευναςp197jdafbr1d9f1tpt4o21li1r5u3Η ολιστική θεραπεία είναι ένα κλάδος ο οποίος ακόμη δεν έχει γίνει κοινά αποδεκτός για την συμβολή του στην προαγωγή της σωματικής και ψυχικής υγείας των ανθρώπων. Πολλοί είναι εκείνοι που αμφισβητούν την αποτελεσματικότητά της, βασιζόμενοι στο γεγονός ότι δεν υπάρχουν ερευνητικά στοιχεία που να επιβεβαιώνουν τα αποτελέσματά της.

Για τον λόγο αυτό κρίνεται σημαντικό να ερευνηθούν, να καταγραφούν και να δημοσιευθούν τα ευεργετικά της αποτελέσματα στους ανθρώπους, για να έχει πλέον να επιδείξει επιστημονικά αποδεδειγμένα ευρήματα στους επικριτές της, που να πιστοποιούν ότι συγκαταλέγεται στις επιστήμες υγείας. Η Μεθοδολογία της Έρευνας είναι απαραίτητο να διδάσκεται στους θεραπευτές, ώστε αυτοί να κατακτήσουν τα εφόδια, τις γνώσεις και τις ικανότητες γύρω από την θεωρία αλλά και την πρακτική της επιστημονικής έρευνας, τα οποία θα τους επιτρέψουν να μετατρέψουν την εμπειρική γνώση σε επιστημονικά ευρήματα. Διδάσκονται βασικές έννοιες της ερευνητικής διαδικασίας και της στατιστικής, με σκοπό να τεθούν τα θεμέλια για τους μελλοντικούς ερευνητές.


Ζητείστε πληροφορίες