Ιδιαίτερα μαθήματα μασάζ
για επαγγελματίες

μάθετε περισσότερα...

ENHΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο της Life Therapy Academy εγγραφείτε εδώ, συμπληρώνοντας το email σας:ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Καλάθι (Το καλάθι σας είναι άδειο.)

ΓεμμοθεραπείαseedsΕίναι ο κλάδος της Φυτοθεραπευτικής, με μια σύγχρονη προσέγγισή της.
Στη θεραπευτική αγωγή χρησιμοποιούνται γλυκερινικά εμβρέγματα οφθαλμών και άλλων εμβρυακών κυττάρων φρέσκου φυτού όπως νεαρά ριζίδια, ανθισμένες κορυφές, νεαροί βλαστοί, σπόροι κ.α. Οι φυτικοί εμβρυακοί ιστοί επεξεργάζονται μαζί με νερό, γλυκερίνη και αλκοόλ για δώδεκα ημέρες.

Αυτοί οι αναζωογονητικοί ιστοί βρίσκονται σε ένα ενεργό στάδιο ανάπτυξης και διαίρεσης και έχει διαπιστωθεί ότι είναι πηγή αυξητικών παραγόντων (αυξινών, γιβεριλλινών), φυτοορμονών, ανθοκυανών, βιταμινών, αμινοξέων, ενζύμων κα. Οι παράγοντες αυτοί δε βρίσκονται σε ολόκληρο το φυτό (ενήλικο) και για αυτό διαφέρουν από τα αλκοολούχα μητρικά βάμματα.

Η Γεμμοθεραπεία επινοήθηκε και δημιουργήθηκε από τον Βέλγο ιατρό Pol Henry, στις αρχές της δεκαετίας του '50, και τελειοποιήθηκε από τον βιολόγο - βιοχημικό J.C Leunis.

Η Γεμμοθεραπεία θεωρείται συχνά ως σύγχρονη μορφή αποτοξίνωσης (drainage). Τα γεμμοθεραπευτικά σκευάσματα περιέχουν βιοδιεγερτικά συστατικά και έχουν την ικανότητα να θεραπεύσουν σε βάθος, επιδρώντας στα όργανα του απεκκριτικού συστήματος ήτοι: ήπαρ, νεφροί, πνεύμονες, έντερο και δέρμα. Αυτό συμπεριλαμβάνει εφαρμογή της θεμελιώδους αρχής θεραπείας από το εσωτερικό προς την επιφάνεια. Τα γεμμοθεραπευτικά σκευάσματα χορηγούνται υπό δεκατιαία αραίωση (1DH).

Εκτός από την παροχετευτική αποτοξίνωση, η Γεμμοθεραπεία βοηθά στην ανάπλαση ιστών (αυτοΪαση) γιατί τα γεμμοθεραπευτικά σκευάσματα προσφέρουν και αναπλαστικά στοιχεία στον οργανισμό. 

 


Ζητείστε πληροφορίες