Ιδιαίτερα μαθήματα μασάζ
για επαγγελματίες

μάθετε περισσότερα...

ENHΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο της Life Therapy Academy εγγραφείτε εδώ, συμπληρώνοντας το email σας:ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Καλάθι (Το καλάθι σας είναι άδειο.)

ΔιατροφολογίαΖούμε σε μια σύγχρονη κοινωνία όπου η αφθονία των αγαθών, αντί να είναι θετικό στοιχείο για τη ζωή μας, αποτελεί τελικά απειλή για την υγεία μας. Υπάρχει υπεραφθονία των τροφίμων και τωνnutrition 03 βιομηχανοποιημένων προϊόντων σίτισης. Το γεγονός αυτό, μαζί με το ότι ο χρόνος που αφιερώνεται στην παρασκευή των φαγητών είναι πολύ λιγότερος απ' ότι πριν από 30 χρόνια μας οδηγεί στην υπερκατανάλωση θερμίδων και στην υπερφόρτωση των οργανισμού μας με θερμίδες και επικίνδυνα συστατικά.

Αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα την έξαρση, τόσο της παχυσαρκίας, όσο και του σακχαρώδη διαβήτη, οι οποίες θεωρούνται σήμερα, στο ξεκίνημα της νέας χιλιετίας, οι συχνότερες νόσοι του μεταβολισμού.
Ο ρόλος της διατροφής όμως δεν περιορίζεται στο ότι συνιστά έναν τρόπο αντιμετώπισης των δύο αυτών νόσων, όσο σημαντικές και αν είναι. Οι κατάλληλες – ή όχι - διατροφικές συνήθειες ενός ανθρώπου μπορεί να αποτελέσουν την ειδοποιό διαφορά στην καθημερινότητά του ανάμεσα στην ουσιαστική υγεία και την ευεξία - μέσω της δυνατότητας πρόληψης πολλών σημαντικών ασθενειών - ή στην ασθένεια. Είτε μιλάμε για την αντικαρκινική δράση, την αντικαταθλιπτική θεραπεία, είτε ακόμα και για την πρόληψη του απλού κρυολογήματος ο ρόλος της διατροφής είναι ζωτικός. Μέσα από την πληθώρα των τροφών που έχουμε στη διάθεσή μας μπορούμε, εύκολα, να επέμβουμε και να υποστηρίξουμε τον εαυτό μας ενάντια σε ό,τι επιβλαβές μας επιβάλουν οι φρενήρεις ρυθμοί της καθημερινότητας. 


Ζητείστε πληροφορίες