Ιδιαίτερα μαθήματα μασάζ
για επαγγελματίες

μάθετε περισσότερα...

ENHΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο της Life Therapy Academy εγγραφείτε εδώ, συμπληρώνοντας το email σας:ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Καλάθι (Το καλάθι σας είναι άδειο.)

Αρχές ΑποτοξινώσεωνΖούμε σε μία θάλασσα από τοξίνες. Τοξίνες που προέρχονται από το περισσότερο ή λιγότερο μολυσμένο περιβάλλον στο οποίο ζούμε, από το νερό και τις τροφές που τρώμε, αλλά και από τις εσωτερικές τοξίνες που ο ίδιος ο οργανισμός μας παράγει. Οι εσωτερικές τοξίνες είναι ένα φυσικό αποτέλεσμα των μεταβολικών λειτουργιών του σώματός μας.
Όταν ο οργανισμός μας βρίσκεται σε καλή υγεία τότε το ανοσοποιητικό του σύστημα και τα συστήματα αποβολής τοξινών έχουν το δυναμικό να διαχειριστούν και να αποβάλλουν αυτές τις τοξίνες. Ο οργανισμός μας παράγει επίσης μια σειρά από συναισθηματικές τοξίνες κάθε φορά που βρισκόμαστε σε συναισθηματική κατάσταση πόνου (π.χ. σε κατάσταση θυμού, θλίψης, απελπισίας, φόβου).
 
Υπάρχουν βεβαίως οι τοξίνες που λαμβάνουμε μέσω των τροφών και των υγρών που καταναλώνουμε. Περιλαμβάνονται στα χημικά συντηρητικά που βρίσκονται στις επεξεργασμένες τροφές, στα διάφορα φάρμακα με τα οποία έχουν ψεκαστεί τα φρούτα και τα λαχανικά καθώς και τα λιπάσματα, στο αλκοόλ, στον καπνό των τσιγάρων.
Επίσης οι τοξίνες που εισέρχονται στον οργανισμό μας μέσω της επιδερμίδας (π.χ. όταν χρησιμοποιούμε χημικά καθαριστικά ή άλλες τοξικές ουσίες χωρίς γάντια, μπογιές ή διαλυτικά) αλλά επίσης και στα υφάσματα και στα καλλυντικά που χρησιμοποιούμε.
Τέλος υπάρχει μία κατηγορία τοξινών που σχετίζονται με ακτινοβολίες που δεχόμαστε (ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία από ηλεκτρικές καλωδιώσεις και ηλεκτρονικές συσκευές καθώς επίσης και γεωπαθητική ακτινοβολία). Όλες αυτές οι πληροφορίες θα μπορούσαν να κάνουν κάποιον να πιστέψει ότι δεν υπάρχει τίποτε που μπορεί να κάνει για να ζει ασφαλής και υγιής, και χωρίς τοξίνες. Η αλήθεια όμως είναι ότι αν μάθουμε πώς μπορούμε να προστατευόμαστε και να κρατάμε τον οργανισμό μας σε καλή κατάσταση ώστε να μπορεί να αμύνεται, μπορούμε να προφυλάξουμε πολύ αποτελεσματικά τον εαυτό μας, το σπίτι μας, τον χώρο εργασίας μας και το γενικότερο περιβάλλον μας και τέλος τους ανθρώπους που αγαπάμε.

Οι βασικές ενότητες αυτού του σεμιναρίου:


  • Οι τοξίνες, τα είδη τους, η προέλευση και η δράση τους στον οργανισμό.
  • Τρόποι διάγνωσης της τοξίνωσης στο ανθρώπινο σώμα.
  • Μέθοδοι καθαρισμού και αποτοξίνωσης του οργανισμού μας, όργανο προς όργανο, διατροφική αλκαλοποίηση του οργανισμού.
  • Τρόποι προστασίας από τις τοξίνες.