Ιδιαίτερα μαθήματα μασάζ
για επαγγελματίες

μάθετε περισσότερα...

ENHΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο της Life Therapy Academy εγγραφείτε εδώ, συμπληρώνοντας το email σας:ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Καλάθι (Το καλάθι σας είναι άδειο.)

Άλατα Schuesslerschuessler

Τα άλατα Schuessler (tissus salts) λέγονται και ιστικά άλατα. Είναι βιοχημικά άλατα και αναφέρονται σε άλατα απαραίτητα για το ανθρώπινο σώμα.

Ο Schuessler (Γερμανός ομοιοπαθητικός ιατρός του 19 αιώνα) έκανε πειράματα με την ανάλυση της τέφρας του ανθρώπινου σώματος με διάφορες παθολογίες. Βρήκε τα 12 ανόργανα ιστικά άλατα (tissus salts).

Σύμφωνα με τον Schuessler, η έλλειψη των αναγκαίων ποσοτήτων των 12 αλάτων μπορεί να προκαλέσει λειτουργικές ανωμαλίες του ανθρώπινου οργανισμού, έως και ασθένειες (με ενδείξεις στο πρόσωπο και το σώμα). Τα ιστικά άλατα είναι το ζωτικό τμήμα του σώματος, προκαλούν δονήσεις που παρέχουν ενέργεια στον ανθρώπινο οργανισμό! Η χορήγηση των ενδεικνυόμενων σε κάθε περίπτωση από τα 12 άλατα ισοσταθμίζει την έλλειψη τους και εξασφαλίζει σωστές φυσιολογικές οργανικές λειτουργίες (βιοχημική μέθοδος Schuessler).

Για την ευμεταβλητότητα δε της οξεοβασικής ισορροπίας του ανθρώπινου οργανισμού, ένωσε 1 αλκαλικό και 1 όξινο άλας (συγχορήγηση) για την διατήρηση της οξεοβασικής ισορροπίας στο εσωτερικό περιβάλλον του σώματός μας.

Τα ιστικά άλατα αποτελούν τη χημική βάση του αίματος και το αίμα οικοδομεί όλους τους ιστούς και τα υγρά του σώματος. Τα άλατα χορηγούνται σε πολύ μικρές δόσεις (ομοιοπαθητικά) δυναμοποιημένες ήτοι 6χ, (6η δεκατιαία). Τα άλατα Schuessler κρίνονται ασφαλή για όλους πλην του πυριτίου (σε ειδικές περιπτώσεις).

 

 


Ζητείστε πληροφορίες