Naturopathy-4

detox-holidays

Detox Holidays

Δώστε ένα Φρέσκο Ξεκίνημα στη Ζωή σας!

Η πιο σημαντική Θεραπεία είναι η εκπαίδευση. Η εκπαίδευση του καθενός μας στην τέχνη της υγείας.  Η Life Therapy Academy δημιούργησε για σας τις Detox Holidays.

Σε αυτά τα προγράμματα μπορείτε να μάθετε:

 • Ποια είναι στην πραγματικότητα η υγεία σας.
 • Ποια μέρη του τρόπου ζωής σας δημιουργούν θέματα στην ολική σας υγεία.
 • Ποιες είναι οι αιτίες που σας οδήγησαν να έχετε αυτό τον τρόπο ζωής.
 • Πώς μπορείτε να αλλάξετε αυτά τα τμήματα.
Επίσης
 • Να διατραφείτε υγιεινά
 • Να αποτοξινώσετε τα όργανα και τα συστήματα του οργανισμού σας που έχουν τοξινωθεί
 • Να χαλαρώσετε
 • Να δεχτείτε εξειδικευμένες υπηρεσίες από το προσωπικό μας για τη βελτίωση της υγείας σας.  

Που υπάρχουν οι τοξίνες;
Οι τοξίνες υπάρχουν γύρω μας και μέσα μας. Κάποιες προέρχονται από το περισσότερο ή λιγότερο τοξικό περιβάλλον στο οποίο ζούμε, από τον αέρα, το νερό και τις τροφές που τρώμε, αλλά και από τις εσωτερικές τοξίνες που ο ίδιος ο οργανισμός μας παράγει, τα φυσικά μας απόβλητα.
Επίσης τοξίνες που εισέρχονται στον οργανισμό μας μέσω της επιδερμίδας, π.χ. όταν χρησιμοποιούμε χημικά καθαριστικά ή καλλυντικά με τοξικά συστατικά.
Συναισθηματικές τοξίνες που ο οργανισμός μας παράγει κάθε φορά που βρισκόμαστε σε συναισθηματική κατάσταση θυμού, θλίψης, απελπισίας, φόβου.
Τέλος τοξίνες από ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, κινητά, ηλεκτρονικές συσκευές, γεωπαθητική ακτινοβολία.
Όταν ο οργανισμός μας βρίσκεται σε καλή υγεία, τότε το ανοσοποιητικό του σύστημα και τα συστήματα αποβολής τοξινών έχουν το δυναμικό να διαχειριστούν και να αποβάλλουν τις τοξίνες.
Όταν όμως οι αποτοξινωτικοί μας μηχανισμοί αρχίζουν και υπολειτουργούν, τότε χρειάζεται να βρούμε νέους τρόπους για να αποτοξινώσουμε το σύστημά μας και να ξυπνήσουμε την ικανότητά του να απαλλάσσεται από τις τοξίνες. 

Αν μάθουμε πώς μπορούμε να προστατευόμαστε και να κρατάμε τον οργανισμό μας σε καλή κατάσταση ώστε να μπορεί να αμύνεται, μπορούμε να προφυλάξουμε πολύ αποτελεσματικά τον εαυτό μας, το σπίτι μας, τον χώρο εργασίας μας, το περιβάλλον μας και τέλος τους ανθρώπους που αγαπάμε.

Είμαι Τοξινωμένος;
Για να το μάθετε, συμπληρώστε αυτό το Quiz:

 

Συχνά

Μερικές φορές

Σπάνια

Ποτέ

 1. Αισθάνομαι κουρασμένος, ληθαργικός ή βαρύς
 

 

 

 

 1. Δυσκολεύομαι να παραμείνω συγκεντρωμένος.
 

 

 

 

 1. Κρυολογώ εύκολα. 
 

 

 

 

 1. Η αναπνοή μου μυρίζει. 
 

 

 

 

 1. Εύκολα η μύτη μου τρέχει, νιώθω μπουκωμένος και δεν αναπνέω εύκολα.
 

 

 

 

 1. Όταν δε χρησιμοποιώ αποσμητικό ή άρωμα το σώμα μου έχει δυσάρεστη οσμή.
 

 

 

 

 1. Παθαίνω δυσπεψίες μετά το φαγητό και / ή ρεύομαι 
 

 

 

 

 1. Νιώθω πρήξιμο και έχω αέρια στο έντερο. 
 

 

 

 

 1. 'Έχω μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια μου. 
 

 

 

 

 1. Έχω αλλεργίες. 
 

 

 

 

 1. 'Έχω δυσανεξίες σε τροφές. 
 

 

 

 

 1. Έχω δερματικά προβλήματα, (π.χ. ακμή, έκζεμα ή ψωρίαση).
 

 

 

 

 1. Υπάρχουν μέρες που δεν πηγαίνω στην τουαλέτα. 
 

 

 

 

 1. Δεν νιώθω ότι το έντερό μου αδειάζει αποτελεσματικά. 
 

 

 

 

 1. Είμαι ενεργητικός καπνιστής / παλαιός καπνιστής / παθητικός καπνιστής.
 

 

 

 

 1. Πίνω λιγότερο από τέσσερα ποτήρια νερό την ημέρα. 
 

 

 

 

 1. Τρώω κρέας. 
 

 

 

 

 1. Τρώω γλυκό. 
 

 

 

 

 1. Τρώω λιγότερο από μία μερίδα λαχανικών την ημέρα (1 μερίδα = μισή κούπα βρασμένων λαχανικών)
 

 

 

 

Τώρα βαθμολογήστε τις απαντήσεις σας!

 Κάθε:
«Συχνά» με 3 βαθμούς
«Μερικές φορές» με  2 βαθμούς
«Σπάνια» με  1 βαθμό
«Ποτέ» με 0 βαθμούς
και αθροίστε την βαθμολογία σας:

0 - 5 Βαθμοί: Συγχαρητήρια! Χάρη στις επιλογές σας ο οργανισμός σας είναι σχεδόν τελείως απαλλαγμένος από τοξίνες

6 – 12 Βαθμοί: Οι επιλογές σας αρχίζουν να φορτώνουν τον οργανισμό σας με τοξίνες. Κάντε αλλαγές στον τρόπο ζωής σας για να προλάβετε τις συνέπειες μιας τοξίνωσης.

13 - 22: Οι επιλογές σας έχουν επιβαρύνει τον οργανισμό σας με τοξίνες. Αλλάξτε επιλογές και αποτοξινωθείτε!

23-57: Ο οργανισμός σας είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένος από τοξίνες. Χρειάζεται να κάνετε άμεσα αποτοξίνωση!

Ποια προβλήματα δημιουργεί η συσσώρευση τοξινών;
Σημαντικό μέρος της υγείας μας στηρίζεται στην αποτοξίνωση. Το 80 με 90% των περισσοτέρων χρόνιων ασθενειών προκαλούνται από τοξίνες. Είναι ουσίες που προκαλούν βλάβες στο DNA και στην εγκεφαλική λειτουργία, κάνουν τα κύτταρα να διαιρούνται με ρυθμό πιο γρήγορο από το κανονικό προκαλώντας έτσι καρκίνους, νευρολογικές διαταραχές κτλ. Ασθένειες που ενισχύονται από την παρουσία τοξινών είναι μεταξύ άλλων:

 • Alzheimer's
 • Αυτισμός
 • Καρκίνος
 • Προβλήματα Χοληστερίνης
 • Ημικρανίες
 • Οστεοπόρωση
 • Πνευμονία
 • Αρθρίτιδες
 • Βρογχίτιδα
 • Σύνδρομο χρόνιας κόπωσης
 • Σύνδρομο του Κόλπου
 • Νευρολογικές διαταραχές
 • Πάρκινσον

 Τα αποτοξινωτικά μας προγράμματα

Green Weekend Detox
Για σας που ζείτε σε έντονους ρυθμούς και ο χρόνος που μπορείτε να διαθέσετε είναι λίγος. Μια διήμερη απόδραση από την πίεση της καθημερινότητας. Πιείτε φρεσκοστιμένους χυμούς που ετοιμάσαμε για σας, τραφείτε υγιεινά με τα gourmet χορτοφαγικά γεύματά μας, χαλαρώστε κάνοντας shiatsu ή παραδοσιακό Thai Massage, Yoga, Tai Chi και επιστρέψτε αναζωογονημένοι και χαλαροί μετά από τις φροντίδες μας. 

Discover Detox 3 & 7 Day Program
Αν και για μια αποτελεσματική αποτοξίνωση σας προτείνουμε τα 7ήμερα προγράμματά μας, το 3ήμερο πρόγραμμα Discover Detox αποτελεί μία καλή γνωριμία και εκπαίδευση στα μυστικά της αποτοξίνωσης και της υγείας.

Advanced Detox 7 Day Program
Για σας που θέλετε να προσφέρετε χωρίς συμβιβασμούς στον εαυτό σας το δώρο μιας ολοκληρωμένης κούρας αποτοξίνωσης.

Total Detox 7 Day Program
Το απόλυτο πρόγραμμα αποτοξίνωσης, με πολύ πλούσιες παροχές, για όσους θέλουν να γνωρίσουν τις πιο απολαυστικές και λεπτές πτυχές της τέχνης της αποτοξίνωσης.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε

Ιριδολογική Ανάλυση & Health Counseling
Σε όλα μας τα αποτοξινωτικά προγράμματα, η πρώτη μας υπηρεσία είναι μέσω μιας ιριδολογικής ανάλυσης να αξιολογήσουμε την κατάσταση της υγείας σας όργανο προς όργανο και το τοξινικό φορτίο των οργάνων σας. Χάρις σε αυτό μπορούμε να σας προσφέρουμε τις κατάλληλες φροντίδες για εσάς συγκεκριμένα!

Ψυχολογική Συμβουλευτική - Psychologic Counseling
Η ίδια η επιστήμη της συμβουλευτικής είναι μια διαδικασία αυτοανακάλυψης. Είναι μια συνεργασία μεταξύ του συμβούλου και του θεραπευόμενου – ενδιαφερόμενου, έτσι ώστε ο δεύτερος να εντοπίσει τις ανάγκες του, να συνειδητοποιήσει τη στάση απέναντι στα πράγματα, να αντιληφθεί τις διάφορες «πραγματικότητές» του και να πραγματοποιήσει τις αλλαγές που τυχόν θέλει να κάνει.

Ολιστικό Μασάζ - Holistic Massage
Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και κάθε σώμα είναι αυστηρά μοναδικό επίσης. Μία ασθένεια μπορεί να φαίνεται εξωτερικά παρόμοια με εκείνη άλλων ανθρώπων, όμως ο συνδυασμός των παραγόντων που αποτελούν τις αιτίες της είναι μοναδικός σε κάθε άνθρωπο. Γιατί οι ίδιες θεραπείες θα έπρεπε να ταιριάζουν σε όλους τους ανθρώπους, τις ασθένειες και τις αιτίες που τις δημιουργούν; Και γιατί μία τεχνική μασάζ θα έπρεπε να καλύπτει κάθε άνθρωπο, κάθε πρόβλημα υγείας του και κάθε αιτία πίσω από αυτό;
Το ολιστικό μασάζ έρχεται να ανατρέψει αυτήν την «τυποποίηση», καθώς αποτελεί την πιο ευρεία και ευέλικτη προσέγγιση στον χώρο του μασάζ. Μία συνεδρία ολιστικού μασάζ είναι μοναδική και ποτέ δεν επαναλαμβάνεται δεύτερη φορά κι αυτό διότι ακόμη και ο ίδιος άνθρωπος δεν έχει τις ίδιες ανάγκες δύο διαφορετικές μέρες της ζωής του.

Παραδοσιακό Τάι Μασάζ - Traditional Thai Massage
Το Thai Massage είναι μια πανάρχαια τέχνη της Άπω Ανατολής που είχε και εξακολουθεί να έχει ιερό χαρακτήρα. Μέχρι τις μέρες μας διδάσκεται και εφαρμόζεται σε πολλούς ναούς της Ταϊλάνδης.
Το Thai Massage παραδοσιακά ασκείται στο δάπεδο. Οι διατάσεις του Thai Massage, που είναι και το χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτής της θεραπευτικής μεθόδου, αποκαθιστούν την σχέση των πρωταγωνιστών – ανταγωνιστών μυών. Συνεπώς, συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των χρόνιων μυοσκελετικών προβλημάτων και στην καταπολέμηση του χρόνιου πόνου που οφείλεται στην βαθμιαία βράχυνση των μυών – ιδιαίτερα διαδεδομένο πρόβλημα στην κοινωνία μας, ειδικά σε όσους διεξάγουν καθιστικό τρόπο ζωής. Επίσης, οι πιέσεις στους αγωγούς Sen συμβάλλουν στην αντιμετώπιση διαφόρων ψυχοσωματικών προβλημάτων, όπως το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, το βρογχικό άσθμα, η πρωτοπαθής δυσμηνόρροια, κτλ. Επίσης, αυξάνει εντυπωσιακά την ευλυγισία, ενώ βοηθά το άτομο να αποκτήσει επίγνωση του σώματός του και να αποφεύγει την κακή στάση.

 Σιάτσου - Shiatsu
Η ακριβής μετάφραση της λέξης Shiatsu στα Ιαπωνικά σημαίνει «πίεση με τα δάκτυλα». Στην ουσία το Σιάτσου δεν περιλαμβάνει μόνο πιέσεις, αλλά πολλούς άλλους τύπους μάλαξης, όχι μόνον με τα δάκτυλα, αλλά επίσης με τις παλάμες, τους αγκώνες, τα γόνατα, τους πήχεις, τις κνήμες και τα πέλματα. Το    Shiatsu   έχει  βαθιές ρίζες στην Παραδοσιακή Κινέζικη  Ιατρική. Ο κύριος στόχος της Κινέζικης Ιατρικής είναι  κυρίως να  επαναφέρει  τη  φυσική  ροή  της ενέργειας στο  ανθρώπινο  σώμα  και να   ξαναφέρει  τον  δέκτη  ξανά σε  αρμονία με  την  παγκόσμια ενέργεια γύρω του (Τάο). Πίσω από κάθε πρόβλημα υγείας, σωματικής ή ψυχικής, βρίσκεται μια ανισορροπία ανάμεσα στο yin και στο yang. Αυτή η ανισορροπία μεταφράζεται από το σώμα μας ως πόνος, ασθένεια, έλλειψη χαράς, αίσθηση ενόχλησης ή δυσφορίας.

Γουάτσου - Watsu
Το Watsu είναι το σύστημα του υδάτινου Bodywork. Αποτελείται από κινήσεις και διατάσεις συγχρονισμένες με την αναπνοή που γίνονται καθώς ο δέκτης επιπλέει υποστηριζόμενος από τον θεραπευτή μέσα σε ευχάριστα ζεστό νερό. Χρησιμοποιείται ως μασάζ για τη μείωση του στρες αλλά μπορεί να βοηθήσει το δέκτη να φτάσει σε βαθειά χαλάρωση φέρνοντάς τον σε επαφή με τον εαυτό του. Ταυτόχρονα καλλιεργεί την αίσθηση της ασφάλειας και της εμπιστοσύνης καθώς βασίζεται στην αιώρηση του σώματος μέσα στο νερό ενώ τα χέρια του θεραπευτή είναι η μόνη αίσθηση με την πραγματικότητα.΅
Από απλή χαλάρωση, έως βαθύτερη και από επίγνωση, το Watsu είναι ένα μέσο και για τα δύο.

Μασάζ με Βεντούζες - Cupping Massage
Το μασάζ με βεντούζες αποτελεί μια τεχνική μασάζ που βασίζεται στις βεντούζες. Δημιουργώντας κενό και αρνητική πίεση το μασάζ βοηθά δραστικά να παροχετεύσει τα κατακρατημένα υγρά και τις τοξίνες. Τονώνει το περιφερικό νευρικό σύστημα, επαναφέρει την ελεύθερη ροή αίματος και ενέργειας στους μύες και στο δέρμα και λύνει συμφύσεις στον συνδετικό ιστό και στους μαλακούς ιστούς του σώματος. Είναι επίσης αποτελεσματικό στην αγωγή κατά της κυτταρίτιδας.

Μασάζ Κοιλιάς & Παχέος Εντέρου - Abdominal Massage
Το μασάζ κοιλιάς και παχέος εντέρου είναι μια τεχνική που υποστηρίζει την διαδικασία ξεμπλοκαρίσματος και κινητοποίησης του παχέος εντέρου και γενικά της περιοχής της λεκάνης και τις κοιλιάς. Μαζί με την υδροθεραπεία παχέος εντέρου και με την αποτοξινωτική διατροφή θεωρούνται ένα τριπλό εργαλείο ιδιαίτερα κατάλληλο για την αντιμετώπιση των περισσότερων προβλημάτων του εντέρου.

Μασάζ με Θερμούς Λίθους - Hot Stones Massage
Το Hot stone massage είναι ένα ειδικό μασάζ που χρησιμοποιεί ως μέσο μάλαξης λείους, θερμασμένους μέσα σε νερό λίθους. Η χρήση τους συνδυάζεται επίσης με λάδι μασάζ ή και με αιθέρια έλαια. Η αίσθηση της βαθιάς χαλάρωσης καθώς η ζέστη από τους λίθους εισέρχεται αργά μέσα στο σώμα και εναλλάσσεται από την αναζωογονητική δροσιά των δροσερών λίθων δημιουργεί μια εμπειρία πραγματικά ιδιαίτερη.

Λεμφικό Μασάζ - Lymph Massage
Το λεμφικό μασάζ αποτελεί μια εξειδικευμένη τεχνική ενεργοποίησης και κινητοποίησης των λεμφικών αγγείων και αύξησης της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου. Το λεμφικό μασάζ, εφ' όσον εφαρμόζεται ορθά από κατάλληλα εκπαιδευμένους μασέρ, δεν είναι οδυνηρό ούτε προκαλεί μώλωπες στο σώμα. Εφαρμόζεται σε όλο το σώμα, και αφήνει μία βαθειά αίσθηση χαλάρωσης και ταυτόχρονης ενεργοποίησης στο σώμα και τα υγρά του. Οδηγεί στην  τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος στην μείωση των κατακρατήσεων του σωματικών υγρών και της κυτταρίτιδας. Απευθύνεται σε όσους θέλουν να αποκτήσουν μιαν άρτια θεωρητική και πρακτική κατάρτιση στην τεχνική αυτή.

Ρεζουβάνς - Rejuvance
Είναι μία τεχνική μασάζ, που αναζωογονεί το πρόσωπο, βελτιώνει την κυκλοφορία, ενώ συγχρόνως χαλαρώνει βαθιά σώμα και νου. Λειτουργεί πολύ αποτελεσματικά στο επίπεδο της αισθητικής και δρα διεγείροντας το παρασυμπαθητικό νευρικό σύστημα. Ως αναζωογονητικό μασάζ προσώπου, απαλλάσσει τους μύες του προσώπου, λαιμού, κρανίου και ώμων από την ένταση. Δρα άμεσα στον συνδετικό ιστό, αποκαθιστώντας την ελαστικότητα και την ευλυγισία του. Οι μικρές ρυτίδες απαλύνονται , κεφαλαλγίες και δυσκαμψία του αυχένα και των ώμων, εξαφανίζονται μέσα σε λίγες συνεδρίες. Αποτελεί ένα φυσικό lifting προσώπου.

Υδροθεραπεία Παχέος Εντέρου - Colon Hydrotherapy
Η υδροθεραπεία του παχέος εντέρου είναι μια μέθοδος εσωτερικού καθαρισμού του παχέος εντέρου από τις τοξικές ουσίες, τα αέρια, τα συσσωρευμένα κόπρανα και τις πλάκες μυκήτων που αποδυναμώνουν το σώμα και επηρεάζουν την γενικότερη λειτουργία του οργανισμού. Η αξία του καθαρισμού του παχέος εντέρου αναγνωρίζεται ευρέως στην Ευρώπη και στην Βόρεια Αμερική. Αποτελεί ένα αποτελεσματικό εργαλείο στην πρόληψη των ασθενειών. Ο καθαρισμός αυτός γίνεται με νερό φιλτραρισμένο και αποστειρωμένο με υπεριώδεις ακτίνες και θερμασμένο στη θερμοκρασία του σώματος. Είναι μια ανώδυνη διαδικασία που φέρνει αίσθημα βαθειάς χαλάρωσης και ανακούφισης. Κατά τη ώρα της συνεδρίας συνοδεύεται από μασάζ παχέος εντέρου.

Ρεφλεξολογία - Reflexology
Τα πέλματα και οι παλάμες είναι ο καθρέπτης του σώματός μας! Η Ρεφλεξολογία  είναι μια επιστήμη, η οποία βασίζεται στην ύπαρξη αντανακλαστικών σημείων στα πέλματα και στις παλάμες, που αντιστοιχούν σε κάθε όργανο και τμήμα του σώματος. ονομάζεται και ζωνο-θεραπεία, διότι βασίζεται στην αρχή των δέκα αντανακλαστικών ζωνών που διαπερνούν το σώμα μας και απολήγουν στα πέλματα και στις παλάμες, όπου ο ρεφλεξολόγος ασκεί τις τεχνικές του, τη «θεραπεία» με την αρχική έννοια του όρου, που σημαίνει στην αρχαία ελληνική γλώσσα φροντίδα, περιποίηση, υπηρεσία του συνανθρώπου.

Καρανιοϊερή Θεραπεία - Craniosacral Therapy
Η κρανιοϊερή θεραπεία είναι η θεραπεία που υποστηρίζει το «θεραπευόμενο» να κατανοήσει το σώμα του και να συμβάλει ενεργά στη θεραπεία του. Αυτό συμβαίνει όταν φθάνουμε σε βαθιά χαλάρωση. Έχοντας λοιπόν επίγνωση της δικής μας συμβολής στην ασθένεια μας μπορούμε εξίσου καλά αλλάζοντας κάποιες συμπεριφορές μας να θεραπευτούμε.
Εφαρμόζεται κυρίως στο κρανίο και κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης μέχρι το ιερό οστούν, εξ ου και το όνομά της. Βοηθά το κεντρικό και το αυτόνομο νευρικό σύστημα να επανέλθουν στην ισορροπία τους, ένα μήνυμα που στη συνέχεια μεταφέρεται μέχρι τα όργανα, τους μυς και τα οστά. Βασίζεται στον κρανιοϊερό ρυθμό ο οποίος πηγάζει από το εγκεφαλονωτιαίο υγρό. Από τον κρανιοϊερό ρυθμό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό το κατά πόσο είμαστε υγιείς ή όχι. Η ιδιομορφία του ρυθμού αυτού είναι ότι κάπου-κάπου παύει. Όταν αυτός παύει, έχουμε διαπιστώσει ότι συμβαίνει αυτοθεραπεία κάπου στο σώμα.

Σπαγειρική Θεραπεία - Spageiric Therapy
Η Σπαγγειρική ιατρική είναι μία θεραπευτική προσέγγιση που βασίζεται στις αρχές της Αλχημείας και χρησιμοποιεί φόρμουλες βγαλμένες μέσα από τον χρόνο. Λίγο η πολύ είναι γνωστό ότι ο πρόδρομος της χημείας είναι η αλχημεία, λίγοι όμως γνωρίζουν τι είναι η Σπαγγειρία. Η Σπαγγειρία αφορά στον τρόπο με τον οποίο η αρχική ουσία ενός φυτού μετασχηματίζεται ώστε ουσιαστικά να δυναμοποιηθούν οι βασικές του ιδιότητες και η θεραπευτική του δράση. Χρησιμοποιεί υλικά τόσο του φυτικού βασιλείου όσο και μεταλλεύματα και ορυκτά. Ο στόχος της φυσικής αυτής προσέγγισης είναι να χρησιμοποιήσει την αγνότερη και ανώτερη δυναμική των αρχικών υλικών, συνδυάζοντάς τα με τρόπο τέτοιο ώστε το τελικό μείγμα να είναι μεν αποτελούμενο από διαφορετικές ύλες αλλά να συμπεριφέρεται ως ένα. Ο στόχος των Σπαγγειρικών σκευασμάτων είναι να επαναφέρει τον πάσχοντα οργανισμό, οργανικά αλλά και ενεργειακά, στην αρχική κατάσταση υγείας του και να εξυψώσει την ενεργειακή δομή του σώματος σε υψηλότερα πεδία υγείας.

Διαλογισμός - Meditation
Είναι η τέχνη του να ανακαλύπτεις την πραγματική σου υπόσταση, τους κόσμους που σε περιβάλλουν και να ζεις αρμονικά μαζί τους. Μία διαφορετική προσέγγιση της πραγματικότητας που μπορεί να διευρύνει τον ορίζοντα.

Γιόγκα - Yoga
Γνωστή και χωρίς Σχόλια!

Τάι Τσι - Tai Chi Chuan
To Tai Chi Chuan, που προέρχεται από την Κίνα είναι ένα σύστημα εξάσκησης του σώματος της ενέργειας και του πνεύματος. Πολλές φορές το Tai Chi Chuan αποκαλείται  ως «διαλογισμός σε κίνηση» . Αυτοί που το εφαρμόζουν κινούν το σώμα τους αργά, με αέρινη κίνηση και με συνειδητότητα, αναπνέοντας  χαλαρά, βαθειά και με επίγνωση. Οι περισσότεροι άνθρωποι που εφαρμόζουν το  tai chi, το κάνουν για να βελτιώσουν την ποιότητα της υγείας τους και της ζωής τους, καθώς και τη μακροζωία τους.

Σεμινάρια Ζωής - Life Seminars
Μια σειρά σεμιναρίων που δίνονται με σκοπό να σας εκπαιδεύσουν στα μυστικά της υγείας σε κάθε επίπεδο. Γιατί το πιο σημαντικό είναι φεύγοντας από μας να έχετε πάρει εφόδια για μια διαφορετική ζωή όπου αυτό σας χρειάζεται.

 Πρόγραμμα Καθημερινών Δραστηριοτήτων

06:30

Πρωινό Ξύπνημα

07:00

Διαλογισμός

08:00

Χυμός & Συμπληρωματικά

08:30

Πρωινό

09.00

Yoga / Tai Chi - Περίπατος

10:15

Χυμός και Συμπληρωματικά

10:30

Χρόνος Θεραπευτικών Συνεδριών

12:30

Χυμός και Συμπληρωματικά

13:00

Γεύμα & Συμπληρωματικά

14:00

Ελεύθερος Χρόνος

17:00

Χυμός και Συμπληρωματικά

17:30

Χρόνος Θεραπευτικών Συνεδριών & Life Seminars

20:00

Δείπνο (ζωμός λαχανικών για τους εν νηστεία) & Συμπληρωματικά

21:00

Ύπνος


Βασικό μας μέλημα είναι να συγκεντρώσουμε για σας και την υγεία σας τις περισσότερες δυνατές πληροφορίες για την καλύτερη φροντίδα σας. Γι αυτό χρειάζεται πριν έρθετε να κάνετε κάποιες εξετάσεις και να τις προσκομίσετε σε μας, έτσι ο γιατρός μας να αξιολογήσει την υγεία σας. Υπάρχει η δυνατότητα (με πρόσθετη επιβάρυνση) οι εξετάσεις σας να γίνουν από μας, κατόπιν συνεννόησης.

Για συμμετοχή ζευγαριών στο πρόγραμμα προβλέπεται 15% έκπτωση.

Τέλος υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στο πρόγραμμα χωρίς τη διαμονή στο ξενοδοχείο, με τη σχετική μείωση στη τιμή του προγράμματος.  


Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής:

Life Therapy Academy
Αιγαίου 54, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
Μέχρι την Παρασκευή 29 Ιουλίου:
Τηλ. 2301416064  & 2310242001
Fax: 2310416912
Μετά την Παρασκευή 29 Ιουλίου:
Κιν: 6947441220
Web Site: www.lifetherapy.gr
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.