Βεζυρογιάννη Σμαρώ

vezyrogianni

Η Σμαρώ Βεζυρογιάννη είναι σύμβουλος ανάπτυξης δυναμικού ανθρωπίνων πόρων και σωματική ψυχοθεραπεύτρια.

Έχει εκπαιδευτεί στο Bodynamic Therapy of Denmark και Bodynamic shock, trauma & ptsd training.

Έχει σπουδάσει Nομικές και Oικονομικές Eπιστήμες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έχει ειδικευτεί στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας σε παιδαγωγικές, ψυχολογικές και συμβουλευτικές εκπαιδεύσεις.

Έχει εκπαιδευτική και εργασιακή εμπειρία στην ψυχοκινητική λειτουργία του σώματος και συμμετείχε σε ευρωπαϊκά προγράμματα έρευνας ως παιδαγωγός κυκλοφορίας και υπήρξε μέλος συγγραφικής ομάδας βιβλίων του ΥΠΜΕ.

Έχει διδάξει σε Ι.ΙΕΚ συμπεριφορά οδηγών και τεχνική οδήγησης και έχει διατηρήσει  για 20 έτη σχολή εκπαίδευσης οδηγών για άτομα με αναπηρία, άγχη και  φοβίες, καθώς και μαθησιακές δυσκολίες που αφορούν στον κινητικό συντονισμό.

Είναι διπλωματούχος εκπαιδεύτρια της ιαπωνικής ανθοδετικής Ικεμπάνα της σχολής Sogetsu  και παραδίδει σεμινάρια σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ασχολήθηκε εθελοντικά με την ανάπτυξη του ολυμπιακού αθλήματος της τοξοβολίας και υπήρξε πρόεδρος ανάπτυξης, αντιπρόεδρος διοίκησης και περιφερειάρχης ανάπτυξης στο γεωγραφικό διαμέρισμα Μακεδονίας – Θράκης – Θεσσαλίας - Ηπείρου και νήσου Κέρκυρας. Επίσης ήταν υπεύθυνη για άτομα με αναπηρία στην Ελληνική Φίλαθλο Ομοσπονδία Τοξοβολίας (ΕΦΟΤ).

Είναι συνεργάτης της Life Therapy Academy από το 2013, οργανώνει και αναλαμβάνει την εκπαίδευση των μαθημάτων Body IQ που αφορούν στη ψυχολογία των μυών και τη σωματική θεραπεία. Η μέθοδός της είναι βασισμένη στα πιο πρωτοποριακά ολιστικά σωματοθεραπευτικά συστήματα της Ευρώπης.

Δέχεται ατομικά θεραπευόμενους στο γραφείο της στην Θεσσαλονίκη και οδηγεί ομάδες αυτοβελτίωσης και σωματικής ψυχοθεραπείας δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις βιωματικές ασκήσεις της ψυχοσωματικής νοημοσύνης και της σωματοδυναμικής ανάλυσης του Bodynamic.

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Η Σμαρώ Βεζυρογιάννη είναι σύμβουλος ανάπτυξης δυναμικού ανθρωπίνων πόρων και σωματική ψυχοθεραπεύτρια.

Έχει εκπαιδευτεί στο bodynamic therapy of Denmark και bodynamic shock, trauma & ptsd training.

Έχει σπουδάσει νομικές και οικονομικές επιστήμες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έχει ειδικευτεί στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας σε παιδαγωγικές, ψυχολογικές και συμβουλευτικές εκπαιδεύσεις.

Έχει διδάξει σε Ι.ΙΕΚ συμπεριφορά οδηγών και τεχνική οδήγησης και έχει διατηρήσει   για 20 έτη σχολή εκπαίδευσης οδηγών για άτομα με αναπηρία, άγχη και  φοβίες, καθώς και μαθησιακές δυσκολίες που αφορούν στον κινητικό συντονισμό.

Είναι διπλωματούχος εκπαιδεύτρια της ιαπωνικής ανθοδετικής ικεμπανα της   σχολής sogetsu  και παραδίδει σεμινάρια σε Θεσσαλονίκη,  Βόλο και Κύπρο.

Ασχολείται εθελοντικά με την ανάπτυξη του ολυμπιακού αθλήματος της τοξοβολίας και είναι πρόεδρος ανάπτυξης, αντιπρόεδρος διοίκησης και περιφερειάρχης ανάπτυξης στο γεωγραφικό διαμέρισμα Μακεδονίας – Θράκης – Θεσσαλίας - Ηπείρου και νήσου Κέρκυρας. επίσης είναι υπεύθυνη για άτομα με αναπηρία στην Ελληνική Φίλαθλο Ομοσπονδία Τοξοβολίας (ΕΦΟΤ).

Δέχεται ατομικά θεραπευμένους στο γραφείο της στην Θεσσαλονίκη και οδηγεί ομάδες αυτοβελτίωσης και σωματικής ψυχοθεραπείας σε Θεσσαλονίκη, Κατερίνη και Βόλο δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις βιωματικές ασκήσεις με εργαλεία το παιγνίδι, τη δημιουργική  φαντασία, τους ρόλους και το διάλογο.