Τσιούδας Αθανάσιος

tsioudas-athanasios9
Ο Αθανάσιος Τσιούδας, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1985.

  • Είναι απόφοιτος του τμήματος ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ της σχολής ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, του ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και,

 

  • Κάτοχος DIPLOMA in PRACTITIONER SKILLS FOR EATING DISODERS AND OBESITY του Εθνικού Κέντρου Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας NCFED και του Κέντρου Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών, με έμφαση στις «Ψυχολογικές Παρεμβάσεις στις Διατροφικές Διαταραχές».


  • Έχει εξειδίκευση στην αντιμετώπιση χρόνιων και αυτοάνοσων νοσημάτων από το Ευρωπαικό Ινστιτούτο Διατροφικής Ιατρικής (E.I.N.U.M.)
Ήταν ο Διαιτολόγος- Διατροφολόγος της ομάδας του αθλητικού συλλόγου ΑΡΗ, στην Α’ ΜΠΑΣΚΕΤ Γυναικών, Παίδων, Εφήβων το έτος 2012-2013, ενώ υπήρξε Διαιτολόγος / Σύμβουλος Διατροφής των ΜΑΚΗ ΓΙΑΓΙΑ και ΑΛΕΚΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ, Πρωταθλητών Ελεύθερης Πάλης. Συνεργάστηκε στον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ στην ομάδα μπάσκετ παίδων-εφήβων-κορασίδων καθώς και της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ που αγωνίζεται στην Α1.

Από το 2014 μέχρι και σήμερα η ομάδα Ηandballτου φοίβου Συκεών που αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία ακολουθεί τις διατροφικές συμβουλές του.

 

Σήμερα είναι επίσημος συνεργάτης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και καθηγητής στο τμήμα Διαιτολογίας στα ΙΕΚ ΞΙΝΗ.

Είναι πρόεδρος της ΕΔΔΕ (Ένωση Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδας) στην περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας.

Εκπαιδευτής στην Ακαδημία για Φαρμακοποιούς και Βοηθούς Φαρμακοποιού με θεματολόγία το Σακχαρώδη Διαβήτη και την Υπέρταση υπό την αιγίδα της φαρμακευτικής εταιρίας ΑΤCARE.

Τέλος πραγματοποιεί τις Μεταπτυχιακές του Σπουδές πάνω στο τομέα Κλινικής Διατροφής στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης.