Ρόβα Ιωάννα

rova-ioanna

Η Ρόβα Ιωάννα γεννήθηκε το 1965 στο Κοσμάτι Γρεβενών.

Ύπαρξη στο χώρο της ΥΓΕΙΑΣ, με 25 ετή εργασιακή σχέση νοσηλεύτριας και προίκα της η γνωριμία με τον πόνο ψυχής.

Η ασθενική έκφραση του σώματος, με αποτελεσματική και καθόλου αποδοτική πλαισίωση από τα της συμπτωματοκεντρικής συμβατικής ιατρικής, οδήγησε πολύ γρήγορα στον κόσμο των εναλλακτικών θεραπειών. Πλέον, είναι αρωγός της καθημερινότητας, με ρόλο προσωπικού συμπαραστάτη και φίλου για την  διατήρηση της υγείας, σαν σχέση Ζωής.

Παρένθεση στο βίο , η ενασχόληση με τα "κοινά" ανέπτυξε  οπτικές  συλλογικότητας, νομής και συνειδητοποίησης  της διακρίνουσας του "εμείς". Φως στο  ομιχλώδες τούνελ περατότητας της θεραπευτικής σχέσης.

Η παρακολούθηση σεμιναρίων συμβουλευτικής, ψυχολογίας, συμπεριφορικής συστημικής, αυτογνωσίας, ενίσχυσε την ενσυναίσθηση.

Στο κάδρο  των ενδιαφερόντων .... Οικογένεια, φίλοι, ποίηση, συγγραφή, ζωγραφική, και αναπνοή για ζωή.

ΠΙΑ ....έχουν νόημα, ρήματα ζωής όπως, εργάζομαι, ρυθμίζω, πείθομαι, τολμώ, συναγαπώ, λαμβάνω, εκπλήσσομαι, λέω, υπομένω, υπερ-πηδώ, πράττω, γίνομαι, επαινώ, νέμω, φορώ, αφήνομαι, είμαι, συγχωρώ,................με αγαπώ, ΖΩ.

Πρόταγμα, η ερευνητική σκέψη, το αίτιο και το αιτιατό. Νομοτελειακή αποκάλυψη..... ο δρόμος σπουδής της ρεφλεξολογίας στη σχολή LIFE THERAPY ACADEMY, με τον εξαίρετο Δάσκαλο, Ενεργειακό θεραπευτή Ρεφλεξολογίας τον κ. Ι.Πολυακταρίδη.

Η ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΊΑ είναι φιλοσοφική προσέγγιση της ζωής. Είναι εκπαίδευση ολιστικού δρώμενου.  Ποίηση  ρέουσας ενέργειας  και αναγνωριστική επαφή με πηγές αυτοϊασής ΜΑΣ. Είναι σπουδή προς το ΟΛΟΝ. Εργαλεία της, η συμπαντική επικοινωνία  με οδούς  εσωτερικής  αναζήτησης  επερχόμενης συνάντησής μας  σε πιο ουσιαστική θέση, με "εαυτόν". Η θεραπευτική της ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ, πρεσβεύει τη διαδικασία  της "θύμισης της γνώσης" που κατέχουμε  από την κύτταρο-γονιδιακή μας ΥΠΑΡΞΗ με ΠΡΑΞΕΙΣ  ΥΓΕΙΑΣ... Επιθυμία  η "δια βίου" εκπαίδευση με την ρεφλεξολογία, ώς  εν τοις πράγμασι, να  διαβιώνουμε αμφότεροι υγιείς και χαρωποί.

Είμαι σε χώρους θεραπείας, σημαίνει τιμώ το δώρο ζωής.