Λιάπης Αθανάσιος

liapis

Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Middlesex university of traditional Chinese medicine και του Πανεπιστημίου Beijing university of China.
Σπούδασε 5 χρόνια παραδοσιακή κινέζικη ιατρική (βελονισμό και βοτανοθεραπεία) με πρακτική από το 2001 έως το 2002 στην κλινική πόνου στο Whittington Hospital  (Archway north London) παρακολουθώντας και δουλεύοντας μαζί με βελονιστές από την Asante Αcademy, Αffiliated Teaching and Research Centre of Chinese Medicine Archway Campus, North London. Επίσης  το 2002-2003 δούλεψε σε 2 νοσοκομεία της Κίνας το Xi Yuan Υiyuan  and Wangjing Υiyuan Hospitals παρακολουθώντας ασθενείς στις καρδιολογική, πνευμονολογική, νευρολογική και γαστρεντερολογική κλινικές και στα εξωτερικά ιατρεία γυναικολογικών, δερματολογικών, παιδιατρικών και χειρουργικών προβλημάτων.
Μέλος της ATCM (Association of Traditional Chinese Medicine ) UK. Δούλεψε το 2004-2005 στην Shizhen Clinic στο Kidderminster της Αγγλίας ασκώντας τον βελονισμό και την θεραπευτική βοταναλογία. Ασχολείται με την εκπαίδευση της κινέζικης ιατρικής σε όλο της το εύρος διδάσκοντας την κλασική κινέζικη ιατρική έτσι όπως χρησιμοποιείται και διδάσκεται στην Κίνα  χωρίς επιρροές από τον δυτικό τρόπο σκέψης.
Από την αποφοίτηση του αποτελεί μέρος του επιστημονικού προσωπικού του Ιατρείου εναλλακτικών θεραπειών του Νευρολόγου Ψυχιάτρου Λιάπη Ιωάννη.