Τρίτη, 28 Αύγουστος 2018 00:00

Σπούδασε Ολιστικό Μασάζ!

Απευθύνεται σε όσους θέλουν να αποκτήσουν θεωρητική και πρακτική κατάρτιση σε περισσότερες τεχνικές μασάζ, «συνθέτοντάς» τες σε ένα πολύ πιο ευρύ και ευέλικτο σύστημα, καθώς και σε επαγγελματίες (αισθητικούς, μασέρ) που θέλουν να βελτιώσουν την υπηρεσία που παρέχουν.

Δείτε περισσότερα

Χαρίστε στον εαυτό σας, μία 25λεπτη συνεδρία μασάζ, και γνωρίστε τα ευεργετικά αποτελέσματα του μασάζ, τόσο σε σωματικό άλλα και σε συναισθηματικό επίπεδο! 

 

 

Πέμπτη, 10 Μάρτιος 2016 09:35

Νέες τεχνικές μασάζ

Γνωρίστε τις νέες τεχνικές μασάζ, Hot Bamboo Massage, Hot Shells Massage & Aerial Massage

 


 - Lifetherapy Academy - Lifetherapy Academy - Lifetherapy Academy

 - Lifetherapy Academy - Lifetherapy Academy - Lifetherapy Academy

 - Lifetherapy Academy - Lifetherapy Academy 
Τρίτη, 28 Αύγουστος 2018 11:47

Εκπαίδευση στο OSTEOWORKS

Το σύστημα osteoworks είναι μια ολιστική μέθοδος προσέγγισης μυοσκελετικών προβλημάτων. Αν και ένα μεγάλο μέρος του συστήματος αυτού αφορά στα θέματα σπονδυλική στήλης, δεν παραλείπονται φυσικά και όλες, οι άλλες αρθρώσεις του σώματος. Κύριο χαρακτηριστικό του συστήματος είναι η στοχευόμενη προσέγγιση του προβλήματος με κινητοποίηση της πάσχουσας περιοχής καταπολεμώντας τη φλεγμονή και κινητοποιώντας τον περιτονιακό ιστό. Ως γνωστόν, ο περιτονιακός ιστός είναι αυτός που δέχεται τις μεγαλύτερες πιέσεις πέραν του μυϊκού ιστού των οστών και των νεύρων αφού "αγκαλιάζει" όλα τα προηγούμενα και ουσιαστικά τα συνδέει μεταξύ τους.

Δείτε περισσότερα

 

Δευτέρα, 08 Σεπτέμβριος 2014 12:40

Ομιλίες - Διαλέξεις

Είσοδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ
 
Γνωρίστε τους εκπαιδευτικούς μας κύκλους μέσα από τα Εισαγωγικά Σεμινάρια

 
 
Υπάρχει μια άλλη μορφή αλλεργίας, η οποία προκαλεί χρόνια συμπτώματα, πολλά από τα οποία είναι σοβαρές ασθένειες. Αυτές τις αλλεργίες τις ονομάζουμε «κρυφές αλλεργίες» ή «δυσανεξίες».
Τρίτη, 28 Αύγουστος 2018 00:00

Εκπαίδευση στον Βιοσυντονισμό

Βιοσυντονισμός (Bioresonance therapy ή MORA-θεραπεία) είναι μια μέθοδος σύμφωνα με την οποία τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διάγνωση και θεραπεία ασθενειών. Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες πολλών ετών, αυτή η μέθοδος θεραπείας παρέχει την πιο ολοκληρωμένη θεραπεία σε οποιονδήποτε ζωντανό οργανισμό!

Εγγραφείτε τώρα και κερδίστε έξτρα 5% έκπτωση στα ήδη μειωμένα δίδακτρα!

 

Δείτε περισσότερα...

Τρίτη, 14 Φεβρουάριος 2017 00:00

Reiki

Ρέι είναι η κοσμική ενέργεια  που είναι υπεύθυνη για την δημιουργία και την εύρυθμη λειτουργία του σύμπαντος. Είναι η λεπτοφυής ευφυΐα  που διαπερνά τα πάντα, έμψυχα και άψυχα. 
 
Αυτογνωσία - Προσωπική Ανάπτυξη

Το Α' έτος είναι ΔΩΡΕΑΝ!! (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

- Α' έτος: Κάθε Δευτέρα, 7.30μμ-9.00μμ 
- Β' έτος: Κάθε Δευτέρα, 6.00μμ-7.30μμ

Πέμπτη, 17 Σεπτέμβριος 2015 00:00

Iριδολογική Ανάλυση

Η ιριδολογία είναι η επιστήμη που αξιολογεί τον ανθρώπινο οργανισμό αναλύοντας το μάτι. Και το μάτι έχει την δική του οπτική γωνία. Την οπτική όλης της ανθρώπινης ζωής.
Σελίδα 1 από 2