ENHΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο της Life Therapy Academy εγγραφείτε εδώ, συμπληρώνοντας το email σας:ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Καλάθι (Το καλάθι σας είναι άδειο.)

Βιοσυντονιστικό Ψυχοσυναισθηματικό Check Upviosyntonismos-7Τι είναι ο Βιοσυντονισμός;

Βιοσυντονισμός (Bioresonance therapy ή MORA-θεραπεία) είναι μια έννοια σύμφωνα με την οποία τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διάγνωση και θεραπεία ασθενειών. Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες πολλών ετών, αυτή η μέθοδος θεραπείας παρέχει την πιο ολοκληρωμένη θεραπεία σε οποιονδήποτε ζωντανό οργανισμό!

Δείτε περισσότερα...

Η Βιοσυντονιστική ανάλυση είναι μία μέθοδος που χρησιμοποιεί συχνότητες νοσωδών, παρασίτων, μυκήτων, ιών, βακτηρίων, ακτινοβολιών, ανθοϊαμάτων, ομοιοπαθητικών σκευασμάτων και πολλών άλλων. Τα κύτταρα, οι ιστοί, τα όργανα του σώματος όπως και κάθε μικροοργανισμός έχουν το καθένα την δική του ιδιοσυχνότητα. Κατά τη διαδικασία της βιοσυντονιστικής ανάλυσης, διεγείρεται το νευροφυτικό σύστημα με τις αντίστοιχες συχνότητες, οι οποίες, εφόσον υπάρχουν στο σώμα μας συντονίζονται με την ενεργειακή υπογραφή και μας δίνουν αντίστοιχη ένδειξη.

Ο εξεταζόμενος κρατώντας απλά δύο ηλεκτρόδια, δέχεται και στέλνει πληροφορίες επιτρέποντας στο χειριστή τη συγκέντρωση λεπτομερών πληροφοριών. Αντίστοιχα μπορεί να δεχτεί και πληροφορίες καθώς και θεραπευτικές συχνότητες. Η διαδικασία είναι ανώδυνη και τελείως ακίνδυνη.

Πλεονέκτημα της μεθόδου είναι η δυνατότητα σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει έλεγχος πολλών οργάνων και συστημάτων, κάτι που με άλλη μέθοδο θα χρειαζόταν πολλές και ίσως επίπονες εξετάσεις. Ακόμη μπορούν να εντοπιστούν μικροοργανισμοί παρεγχυματικές διαδικασίες σε όργανα που είναι πολύ δύσκολο να διερευνηθούν χωρίς βιοψία. Έτσι η μέθοδος με μεγάλη οικονομία και αξιοπιστία μπορεί να μας δώσει πολύτιμες πληροφορίες για την περεταίρω ιατρική διερεύνηση.
 
 
biosyntonismosΜε την μέθοδο του βιοσυντονισμου μπορουμε να αναλυσουμε και να μετρησουμε τον βαθμο ψυχοσυναισθηματικης κόπωσης, την ενταση των συναισθημάτων, το στρες του οργανισμου και να γινει ακριβης απεικονηση της ψυχοσυναισθηματικης καταστασης του εξεταζόμενου.
Ακόμη μπορεί να εντοπιστεί το ψυχογενές υπόστρωμα του εξεταζόμενου. Τι είναι αυτό το «ψυχογενές υπόστρωμα»; Το ψυχογενές υπόστρωμα είναι το σημαντικότερο αίτιο των ψυχοσωματικών παθήσεων. Αυτό μπορεί να είναι άγχος, στενοχώρια, δυσαρέσκεια, οργή, λύπη κ.τ.λ. Για να μείνουμε στο παράδειγμα της παχυσαρκίας, ένα άτομο με άγχος μερικές φορές βρίσκει “καταφύγιο” στο φαγητό που βοηθάει σημαντικά στην μείωση του άγχους του, αλλά το “φορτώνει” με περιττό βάρος.
 
Επίσης, δυσμενές ψυχογενές υπόστρωμα μπορεί να είναι επιθυμίες ή συναισθήματα που δεν μπορούν να εκφραστούν, όπως αυτά ενός παιδιού που καταπιέζεται από τους γονείς του, ή ενός υπαλλήλου που δεν νιώθει ικανοποιημένος από την θέση του ή πρέπει να καταστείλει δυσαρέσκεια στον επαγγελματικό του χώρο για να κρατήσει μία θέση που νιώθει ότι την έχει ανάγκη.
 
Με βάση αυτήν την ανάλυση μπορούμε επίσης να βρούμε τα καταλληλότερα υποστηρικτικά σκευάσματα με άριστα αποτελέσματα.

 Ζητείστε πληροφορίες