Ιδιαίτερα μαθήματα μασάζ
για επαγγελματίες

μάθετε περισσότερα...

ENHΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο της Life Therapy Academy εγγραφείτε εδώ, συμπληρώνοντας το email σας:ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Καλάθι (Το καλάθι σας είναι άδειο.)
Τime Therapy - Δώρο-therapy


time

Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή μας όπου χάνουμε την αίσθηση του χρόνου και νιώθουμε απόλυτα απορροφημένοι απ' αυτό που βιώνουμε. Τότε ερχόμαστε ουσιαστικά σε επαφή με μια άλλη διάσταση, αυτή που το Time Therapy αναφέρει ως Συνειδητότητα έξω από το φυσικό μας σώμα (out-of-body consciousness).
Το ενεργειακό πεδίο της αύρας που περιβάλλει το φυσικό και το αιθερικό μας σώμα, απλώνεται σε τρία επίπεδα, το συναισθηματικό, το νοητικό και το πνευματικό. Σύμφωνα με το Time Therapy στο πνευματικό επίπεδο (quality aura) υπάρχουν οι ποιότητές μας, τα χαρίσματά μας, που αποτελούν τη βάση της ευτυχίας μας. Όταν επέρχεται ολοκλήρωση μέσα από τα χαρίσματά μας, τότε είμαστε υγιείς σε όλα τα επίπεδα.
Έχουμε όμως μάθει να επικεντρωνόμαστε στα μειονεκτήματα και τις αδυναμίες μας, οι οποίες απλά είναι συμπτώματα των ανέκφραστων χαρισμάτων μας.
Το Time Therapy μας βοηθά να αποκτήσουμε συνείδηση για τα θετικά στοιχεία που υπάρχουν στην αύρα μας, ώστε να τα εκφράζουμε και να τα χρησιμοποιούμε στην καθημερινή μας ζωή. Η τωρινή μας κατάσταση, οι αντιδράσεις και οι συμπεριφορές μας δεν αλλάζουν με την ανάλυση και την κατανόηση του παρελθόντος καθώς και με τον συνήθη καταλογισμό ευθυνών σε άλλους. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της ζωής μας όταν συνειδητά εργαζόμαστε προς το καλύτερό μας δυναμικό μέσω των ποιοτήτων μας. Όταν ερχόμαστε στην κατάσταση της Συνειδητότητας έξω από το σώμα, υπερβαίνουμε τα όρια του χώρου και του χρόνου, της αιτίας και του αποτελέσματος. Έτσι εντείνεται η αίσθηση της προοπτικής στη ζωή μας, ενώ παρατηρούμε και αναγνωρίζουμε αυτό που συμβαίνει, ώστε να μπορούμε τελικά να επιλύουμε οποιοδήποτε θέμα με τον καλύτερο τρόπο.
Το Time Therapy μας δείχνει πώς να ερχόμαστε σε επαφή με τα συναισθήματά μας, πώς να επιτρέπουμε στο φόβο μας να μεταμορφώνεται σε ψυχική γαλήνη (stillness), μέσω της ατμόσφαιρας της θλίψης. Φόβος για το Time Therapy είναι η ροή ενέργειας που υπάρχει όταν αντιμετωπίζουμε το άγνωστο. Κι όταν μάθουμε να αποδεχόμαστε την ενέργεια αυτή κι όχι να την ελέγχουμε, της επιτρέπουμε να κινηθεί και να εκφραστεί ως αγάπη και συμπόνια.
Η συνεδρία περιλαμβάνει διάλογο και επικοινωνία σε ενεργειακό επίπεδο με τον θεραπευτή, ο οποίος δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να εκδηλωθούν και ν' ανθίσουν οι ποιότητες και τα χαρίσματά μας. Κι έτσι τελικά να επέλθει η ψυχική γαλήνη, η ειρήνη κι η ευεξία στη ζωή μας.